Zangcollege Laus Deo

EVENEMENTEN +

Evenementen

 

De ‘core business’ van ons koor is de wekelijkse repetitie op donderdagavond. Daarnaast zingen wij bij Eucharistievieringen in de H. Antonius Abtkerk aan de Scheveningseweg. Volgens het Halfjaarrooster en het Programma vindt u uitgebreide actuele informatie.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten waarbij behalve het zingen ook de gezelligheid aan bod komt. Zo houden wij iedere maand een gezellig samenzijn na afloop van de, volgens het programma zaterdagse Eucharistieviering, waar wij onze bijdrage aan leveren. Een keer per jaar wordt een feestavond georganiseerd en ook houden we, indien mogelijk jaarlijks een studiebijeenkomst. Dat kan een studiedag zijn, soms is het een heel studieweekend.
Ook zingen we bij Parochieconcerten, zoals het jaarlijkse Caeciliaconcert in november, een Mariaconcert in mei of oktober en een Kerstconcert in december.
En in een gekke bui hebben we ook wel eens Christmas Carols gezongen op straat.   

Van deze bijzondere evenementen proberen we altijd een verslag te maken dat we aanvullen met foto's en liefst ook met filmpjes met geluidsfragmenten. Deze verslagen staan in chronologische volgorde op deze pagina.

Voor ons, leden van het kerkkoor Laus Deo, is het natuurlijk genieten om deze verslagen af en toe terug te lezen, te zien en te horen. Aan niet-leden geeft het hopelijk een goede indruk van de vele aspecten, muzikaal of anderszins, van ons koor.


 

 

 
print